Cégünk tulajdonosai és dolgozói számára fontos a rászorulók, hátrányos helyzetbe került rétegek segítése. Támogattuk már anyagilag idősek otthonát, hozzájárultunk már mozgássérültek nyári táboroztatásához és sportolási lehetőségeik megteremtéséhez. A Tűzoltó Utcai Gyermekklinikát eszközbeszerzéssel, a Magyar Gyermekmentő Alapítványt pedig járműveik figyelemfelkeltő dekorálásával támogattuk.

Tavaly decemberben munkatársaink aktívan is részt vehettek a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által szervezett élelmiszer adományok szortírozásában, címkézésében, csomagolásában és disztribúciójában.

Az egyesület 2005 óta hídként működik az élelmiszeripari gyártók és forgalmazók, valamint a rászorulókat ellátó szervezetek között. Tevékenysége eredményeként eddig közel 34 500 tonna élelmiszert juttatott el több 100 000 támogatott számára.

Működése során nem közvetlenül oszt élelmiszert, hanem civil és egyházi szervezeteken keresztül éri el a rászorulókat, pontosan dokumentálva és monitorozva a teljes adományozási folyamatot, garantálva ezzel, hogy minden adomány jó helyre kerüljön.

A kiosztott élelmiszerek nagy része hosszúlejáratú konzerv, tejtermék, kávé, tea, csokoládé és sok más egyéb. Az Élelmiszerbank minden esetben lejárat előtti termékeket fogad be, melyek lehetnek szezonális élelmiszerek, alultöltött konzervek, esztétikai hibás termékek, vagy bármely más, a kereskedelmi forgalomból kikerülő élelmiszer, melyre megsemmisítés várna.

Az egyesület változatos együttműködési lehetőségeket kínál mindenki számára, aki szívesen venne részt különféle jótékonysági, adományozó, karitatív célú együttműködésben.

Karácsony előtt a Béflex Zrt. munkatársai Önkéntes Nap keretében élelmiszercsomagok összeállításában, konzervek címkézésében segítette az egyesület munkáját. Az együttműködés keretében dolgozóink az előkészítésen túl részt vettek segítőként az adományok kiszállításában és osztásában is. Eljutottunk így a Józsefvárosi Szabadidős Egyesület ételosztására, a Lea Családok Átmeneti Otthonába, a Máriakéméndi Gyertyaláng Gyermekfalu Alapítvány Családok Átmeneti Otthonába, és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete karcagi telephelyére is, ahol jó volt látni az örömöt a csomagokat fogadók arcán.

A hétköznapok megszokott környezetéből olykor drasztikus volt a kitekintés, merőben újszerű élményeket szerezhettünk ez alatt a pár nap alatt. Jó érzés volt aktívan hozzájárulni ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez, közvetlenül megtapasztalni azt, hogy milyen sokat jelent egy – egy adomány, amikor igazán jó helyre kerül. Jó szívvel ajánljuk minden hasonlóan gondolkodó, tenni vágyó cég számára a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel való együttműködést!

Az Élelmiszerbankkal közös akcióban vettünk részt Karácsony előtt

Tavaly év végén nagyszerű hírt kaptunk: a World Packaging Organisation versenyén sikerült első helyezést szereznünk a Grundig papír display konstrukciónkkal. Így már az iparágunkban közismert World Star díjat is magunkénak tudhatjuk!

A nagy hagyományokkal bíró, nemzetközi versenyen azért vehettünk részt, mert annak hazai fordulóját, a Hungaropack 2014. versenyt előzőleg szintén megnyertük pályázatunkkal. (Az akkori ünnepélyes díjátadón készültek képeink).

A hullámkarton display komplett tervezése a BÉFLEX papír display divízió nevéhez fűződik. Az állvány konstrukciójának megalkotása azért volt kihívást jelentő feladat, mert a Grundig innovatív háztartási eszközei kerültek rá, amelyek összsúlya akár tartós megoldást is kívánhatott volna.

A konstrukció alapos mérlegelésével, a rögzítési pontok megalkotásával azonban csapatunk egy stabil, az igényes termékekkel összhangban álló megjelenésű POS eszközt alkotott, amelyre méltán lehetünk büszkék. Az eszköz országosan a TESCO áruházakban volt kihelyezve és egy pontgyűjtő kampány sikeréhez járult hozzá.

A nemzetközi zsűriben 17 csomagolóipari szervezet képviseltette magát, mindannyian a WPO (World Packagink Organisation) tagjai. A versenyen 37 országból mindösszesen 265 project vett részt, ezért kiemelkedően nagy dicsőség cégünk számára az elért siker.

A verseny ünnepélyes díjátadója 2015 májusában, a Milánóban megrendezésre kerülő IPACK – IMA kiállítás keretében zajlik majd.

Ezzel az eredménnyel cégünk a harmadik nemzetközi elismerését vívta ki, hiszen 2010 – ben Düsseldorfban a POPAI Awards, 2013-ban Londonban pedig a European Sign Federation versenyének első díját vehettük át!

Harmadik nemzetközi versenyén is első díjat nyert a Béflex!

Az őszi kiállítási szezon az idén is szép feladatokat hozott cégünk számára.

Többek között ekkor debütált az a stand is, amelyet az Alma Gyógyszertárak számára terveztünk, és amelynek egyik célja az volt, hogy a lánc új arculatát mutassa meg a szakma és a gyógyszerészek számára. A plasztikus alma formát alkotó lamellák intim mégis nagyon látványos tárgyaló részt biztosítanak az összesen mindössze 16 nm-es standon. A tárolókba beépített hűtőszekrény, illetve információs pult kapott helyet, a stand innovatív része a falon látható nagyméretű alma logó RGB világítása, amely színváltós és mobiltelefonról irányítható. A stand elegáns, patikai hangulatot tükröző magasfényű burkoló anyagok használatával készült és többször használatos - bízunk benne, hogy ügyfelünk számára sikereket hoz majd a stand különféle eseményeken.

Az új arculatot tükröző standot készítettünk az Alma Gyógyszertárak részére

Designer kollégáink letisztult, minimál stílusú, innovatív standot terveztek az AUDI számára.

A stand többféle méretváltozatban is működik, így minden esetben az aktuális eseményhez igazítható: 10, 12, 30 vagy 48 négyzetméteres méretre alakítható. A stand első alkalommal a HVG Syma Csarnokban megrendezett Állásbörzéjén debütált, igen jól - hiszen a kiállításon részt vevő standok közül egyből első díjas is lett.
Érintőképernyős információs pult, LED TV, valódi motorblokkot bemutató állvány teszik még érdekesebbé a látogatók számára. Cégünk a gyártás teljes folyamatát koordinálta, a projekt a Béflex Zrt., az Innovatix Kft. és a  Torter Design együttműködésével valósulhatott meg, ügyfelünk megelégedésére.

AUDI stand

Az idén 31. alkalommal meghirdetett HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny legmagasabb elismerését, a Hungaropack 2014 díjat nyerte el csapatunk a Grundig pontgyűjtős display állvány termékünkkel.

A hullámkarton display komplett tervezése a BÉFLEX papír display divízió nevéhez fűződik. Az állvány konstrukciójának megalkotása azért volt kihívást jelentő feladat, mert a Grundig innovatív háztartási eszközei kerültek rá, amelyek öszsúlya akár tartós megoldást is kívánhatott volna.

A konstrukció alapos mérlegelésével, a rögzítési pontok megalkotásával azonban csapatunk egy stabil, az igényes termékekkel összhangban álló megjelenésű POS eszközt alkotott, amelyre méltán lehetünk büszkék.

Az eszköz országosan a TESCO áruházakban volt kihelyezve és egy pontgyűjtő kampány sikeréhez járult hozzá.

Hungaropack 2014 díjat nyert a BÉFLEX